Kvinner finner hverandre som aldri før, og mange velger å leve i fruktbare liv sammen. Uten en mann som brauter og forteller hvor skapet skal stå, har damer fått mer frihet enn noen gang før. For når det gjelder sengekosen, så tenker mange at lidenskapen ikke kan nå de samme høydene som mellom en kvinne og en mann. Men her strides de lærde.

Så her er 4 måter kvinner har sex på.

En dobbel nytelse

Kvinner som foretrekker andre kvinner, kan ha utrolig sex. Det handler om å finne takt og tone for hverandre. Med en dobbel dildo kan begge nyte hverandres gjentakende støt samtidig som de kjenner den deilige staven som dirrer dem til orgasmen. To naturtro tjenere kan fullbyrde den servicen kvinnene ønsker. Doble dildoer er lett bøyelige, men samtidig stramme.

Strap-on gir maktbalansen en sjanse

Med en strap-on vil man simulere et forhold mellom kvinnen og mannen. Utrolig nok ønsker mange kvinner likevel å føle kraften som en mann kan skape uten å legge til rette for det. Sexleketøyet har mange fordeler, slik som en gigantisk dildo og festeanordning som strammer på de riktige stedene.

Glidemiddel med smak

To lesbiske amasoner kan få utløsning av hverandre. Men med glidemiddel og massasjestaver blir leken enda hetere. Glidemiddelet påføres dildoen og deretter kan den ene gi og den andre motta. Dette kan også være en god løsning for dem som elsker masse sex non-stop hele natta.

Kyss og klem

Likevel er det flest som bare er seg selv og bruker ømme kyss og forførende beføling når de skal kose seg sammen. Det kan begynne med noen milde kyss i nakken til å bli intense smask utover kvelden. Fingring og masturbasjon er en god måte å kjærtegne hverandre på, og selv oralsex og saksing.